2012 m. rugpjūčio 16 d., ketvirtadienis

17?


Jeigu kas blogai,visada susideda į vieną,jeigu kas gerai irgi... Taip,kad kai išsiskundi kartais, kad nėra veiksmo,tai jis pareina su kaupu: gavau tris pasiūlymus kur praleisti kitą savaitę! Pirmas,vietoj, Gargžduos. Nueiti į "Lijo" ale bus "Marriage proposal", "dewforanimals".Antrasis, į Rūdaičius!Pirtike, per naktį,daug žmonių ir panašiai,šeip šis variantas labai vilioja, vien dėl to, nes vis su panom skūsdavomes, kad seniai beturėjom tokį tikrą, vadinama balių.Na ir trečiasis, į Nidą su dviračiais! Šitas skamba geriausiai ir laaabai noriu ir labai bijau,kad tai ir liks planai, bet žiūrėsim, žiūrėsim...

O šiandien apturėjom draugo gimtadienį, buvo fuuun, nors pirmas tūsas, kai aš buvau vienintelė su nulis alkocholio kraujyje, bet taip net geriau,tikrai. Su savo super 8 pakalbėjom ir sugalvojom tokią idėja,kad būtų žiauriai osom išsinuomuoti pirtelę, koks baseniukas dar ir per visą naktį,uoj kas dėtus-8 galvos, 16 kojų, 16 papų.. .
žinot kai panos teisinas, jog 'nene, aš ne iš tų panų,kuri rūbus su žeme su maišo,kol  išsirenka  ir blabla"? Tai va,mes visos tokios..




2 komentarai:

  1. Kai nuveiksi ką nors iš šių planų parašyk būtinai kaip sekėsi :)
    ________________________
    lif-agny.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti