2012 m. rugpjūčio 15 d., trečiadienis

morning glory

Žinot tą jausmą, kai pradedi norėti į mokyklą? Tai va, aš jo nežinau... Gal vienu momentu jį jaučiau, bet dabar atsikėlus 12:00h, net nesinori pagalvoti apie mokyklą..Man dabar ta vasariška nostalgija,kai jaučiuos neviską nuveikus ar padarius ir šeip kai tikrai žinai, kad iki to mūsų barbių namelio beliko porą dienų jausmas nekoks..

O kur buvau dingus? Ogi buvau galapaguose ir sattoj Pirma apie Galapagus. Važiavom su Teatro studija ir grimavom žmones. Atvažiavom naktį ir turėjom statyti palapines...hm, aišku mūsų su draugėm kaip tyčia palapinė buvo superduper sudėtinga ir kai net visi buvo jas pasistate,o bahuriukai padarė mini pastogę, o mes dar tebevargom...tai turbūt pusė miško aidėjo nuo mūsų keiksmų, bet juos ištart, nu atsiprašau,bet buvo laaaabai veerta.Apie patį darbą kalbant,tai man labai patiko, nes su tiek įvairių žmonių pabendrauji:pakalba įvairiom temom,papasakoja patys kažką ir panašiai.Žinoma,minusas kartais būdavo tas,kad jeigu atsisėda koks su tokiu prašymu,kaip: 'Man nupiešk 3D efektu dvi moteris jos ten turi šokti' arba ' nupiešk man saulėlydį, jūra ir didžiulį erelį virš jūros, dar turi matytis krantas arba koks laisvas horizonte" tai po tokiu sėdi ir realiai net nežinai ką pasakyti...Ape koncertus tai man laaaabai patiko,į kokius benueisi. Aišku pats nerealiausias buvo CHASE&STATUS (!!!!!) net redhotuos nesijaučiau tokia išėjus iš savęs, o ten buvo kažkas nerealauuuuuussssssssss.
Na,o apie satta. Atvažiavom ketvirtadienį,prasinešėm gėrimus, gavom tas išsvajotasias pilnamečio apyrankes. Pasistatėm bendrai su visais gargždais palapines,vienoj vietoj. Man asmeniškai, labiausiai patiko penktadienio naktis, nes visą naktį prabuvau su bahurais, nes mes visos panos kažkodėl išsiskirstėm,išsimėtem,bet galiu pasakyt, niekad negalvojau,kad gali būti taaaaip fuuuun. Visokias nesąmonės darėm,šokom,kalbėjom ir panašiai,o va šeštadienio naktis man buvo nekažką...labai sušalau,atrodė,kad vos ne haliucinacijos ten prasidėjo,ui žiauru prisiminti vien.Kalbant apie muziką, nors namuos to dubstepo neklausau, bet ten buvo nes-vei-kaaaaaai,šeip sužinojau daug gerų atlikėjų.Beje, jau antram festivalį pamatau tokį atlikėją 'Justicious" jis nekoncertavo, bet apskritai man jo kuriama muzika patinka ir pamatyti kažkodėl labai fainai ir šeip,nors nei vienai mano draugei jis negražus, bet mane jis kažkuom labai labai 'kabina' (:D).O va minusiukas, kad kažkaip per tas dienas nesugebėjom nueiti iki jūros, dabar taip gaila dėl to. Tad kitais metais kažkaip labai norėčiau pabandyti į karklę.
.
to dviračio plonumas, spalvos. aaah

4 komentarai:

  1. barbių namelis :D jei apie mokyklą, tai toks taiklus apibūdinimas. ir išorė, ir žmonės barbių namą primena :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man,asmeniškai, tavo vasara tokia faina atrodo ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. buuuuuuuuvom prie jūros! (nors ir miegojom ten, bet vistiek buvom!)

    AtsakytiPanaikinti
  4. gabriele, uoj šį pavadinimą naudoju jau laaaabai seniai :D
    Jurgita, dekui man irgi taip atrodo,bet žinai po galingos vasaros sunku patikėti,kad šis maratonas baigsis :(
    Ieva, nu aš kalbėjau apie jūros stag'ą,kai grojo muziką ir panašiai,o mes paskutinį ryta nuėjom i kopas...ir iškart smigom:D

    AtsakytiPanaikinti