2012 m. liepos 14 d., šeštadienis

paatostogaut

blogo neregėjau labai ilgai ir labai,labai džiaugiuos vėl rašydama.
Ši vasara man yra kažkas ..Vov... tiesiog džiaugiuos gavus laisva savaite,nes jau spėjau daug kur pakeliauti: Kintai,Ispanija,Olandija, Dainų šventė.

Pirmiausia,kalbant apie Ispanija. Išvykau iškart kitą dieną po klasės 'mini tūsiuko sode'. Kai grįžau visi tiek klausinėjo:ka veikiau,ką mačiau ir panašiai, o aš kažkaip nelabai turiu ką papasakot..nes seniai bebuvau turėjus atostogas,kuriose nuo saulėtekio iki saulėlydžio praleisčiau prie jūros. Irrr kaip gera būdavo, kai su Lietuva susirašai o ten toks oras nelabai o pas mane plius  32 ir kaitinuos ant kokios olos.hihi.

Tik viena diena buvau išvykus į Barseloną ir galiu pasakyti,kad esu apkeliavus tikrai nemažai šalių, bet va Barselona antroji(po Paryžiaus) kuri taip 'užkabino' ir norėtus ten grįžti dar sykį. Turbūt dėl pačių žmonių,aplinkos,pastatų panaši į Paryžių.








vaizdas pro langus






Grįžus iš Ispanijos po kelių dienų keliavau į Olandija-pas sese. Baigė mokslus ir reikėjo visus daiktus parvešti,tad su tėčiu kėlėmes su keltu.Buvau visai pamiršus kaip fainai yra būti laive: prirašem su tėčiu filmu ir žiurėjom,nors laabai siubavo ir su kiekvienu atsikelimu kur nors tvodavais.


Pervažiavus per puse Vokietijos ir dalį Olandijos buvom pagaliau pas sese. Pora dienų pabuvom: pasivaikščiojom po miestelį,važiavom į dizainerių outletus.Blemba, nesuprantu kodėl pas mus nėra parduotuvių po atviru dangum,taip daug jaukiau,mažiau pavargsti,o Akropolį vaikštai lyg iš pareigos ir kaip koks žiurkėnas ratus suki..

Bet turbūt linksmiausa dalis buvo grįžtant: Keltas buvo jei neklystu 22.00h. Išvažiavom ankščiausiai ir vadavovomes pagrinde tik GPS'u(Jis apskaičiavo kada atvyksim ir pagal viska turejo likti dar geros trys valandos iki išplaukimo) Bet žinoma visiškai nesitikėjom,kad papulsim į autostradus kamščius..ir prasidėjo visos nesamonės: GPS'as pagal sena kelia pradėjo rodyti,o ten tada kaip tik kelio darbai buvo prasidėje, prastovėjom 3km. kamštį,o pasirodo ne ten reikėjo,vėliau klausom tų vokiečių radio ir kažką kalba apie 8,9,10 km kamščius tai realiai darėsi baisu jau į kokį kelią važiuoti, nu žodžiu jau tikrai galvojom,kad lauks ilgas kelias namo per Lenkijos kelius,nes GPS'as jau neberodė,kad atvyksim triem valandom ankščiau, o rodė viena minutė iki išplaukimo..o juk dar prisiregistruoti reikė,sustoti konors ir panašiai,visgi kelias nemenkas. Tai nusipirkom žemėlapį,sedėjau už šturmaną ir tėtis spaudė iki dugno(:D).








kaip man patinka: eini ir kiekvienas namukas skirtingas,bet tuo pačiu toks vienodas


Po dienos grįžus iš Olandijos lekiau į dainų šventę:damn, kaip fainai,vien tas gyvenimas mokykloj,kad ir kokia ji ten sena buvo: Juk vaiks aš, nereik tikrai nieko ypatingo,kažkaip taip dar net įdomiau. Bet kas žiurėjot galiu drąsiai pasakyti, kad per repeticijas fainiau: Viena repeticija buvo taip karšta,kad visi kas turėjo vandens pradėjo laistytis: aštuoni tūkstančiai žmonių ir visi kiaurai šlapi! Taip turbūt skaičiaus kiekis daro savo,nes vien per repetijas iš to gražumo ne viena ašara nuriedėjo.ah,kaip gera viska prisiminti,bet va daugiau neberašydama lekiu krautis daiktų,nes vėl leksiu ryt į Vilnių!

5 komentarai:

  1. Viskas atrodo taip tobula, gražios nuotraukos taip pat :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tas su indenu tobulas žiedukas!

    http://meetmeindreams.blogspot.com/

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ohh! Viskas taip fainai skamba ir atrodo, tas keliavimas, oras, olos, šiaip vaizdai... Na tikrai įdomus tavo blogas, man labai patiko :)

    AtsakytiPanaikinti